Kigo Video Converter

Kigo Video Converter Free 7.1.1

Video's converteren naar alle belangrijke formaten

VOOR

  • Ondersteunt bijna alle grote videobestandsformaten
  • Vrij gebruiksvriendelijk menu

TEGEN

  • Downloaden van webfilmpjes instabiel
  • Veel taalfouten

Gemiddeld
6

Met het gratis Kigo Video Converter zet je videobestanden om naar allerlei veelgebruikte formaten en download je bovendien van Google Video. Tevens behoort YouTube filmpjes downloaden tot de mogelijkheid. De applicatie is dan ook een flexibel stuk gereedschap om filmpjes klaar te stomen voor je iPod of iPhone.

Kigo Video Converter ondersteunt de meeste populaire videoformaten, waaronder mpeg, avi en mp4. Het menu nodigt je met ontzettend grote letters uit om één of meerdere bestanden erin te slepen. Linksonder kies je naar welk formaat je ze omzet. Ook is het mogelijk alleen de audio van een filmpje op te slaan.

Voor het produceren van iPod- en iPhone-vriendelijke bestanden ben je bij Kigo Video Converter aan het juiste adres. De hele download-functie bleek tijdens het testen echter ontzettend instabiel. Zowel op een Mac OS X 10.6 als een 10.4 systeem crashte Kigo Video Converter na het starten van de downloads. Daarnaast barsten zowel het programma als de hulpdocumenten van de taalfouten.

Net als het programma Wondershare Video Converter is Kigo Video Converter een handige tool om filmpjes om te zetten van het ene naar het andere bestandstype. De ingebouwde webvideo-downloader is echter ontzettend instabiel. Om YouTube-filmpjes te downloaden gebruik je dan ook beter een programma als MacTubes.

Kigo Video Converter ondersteunt de volgende formaten

AVI, MPG, MP4, FLV, 3GP, 3G2, MOV, M4V, MP3, AAC

Kigo Video Converter

Download

Kigo Video Converter Free 7.1.1

Beoordelingen about Kigo Video Converter